Wie ben ik?

Mijn naam is Lex Meuldijk. Sinds 1 april 2004 behoor ik tot de bevoorrechte groep van 'vrijgestelden' :-)

Na een gebruikelijke schoolperiode heb ik Wiskunde gestudeerd aan de toenmalige Technische Hogeschool van Delft. Afgestudeerd in 1968. Mijn 'carrière' ben ik begonnen bij het Rekencentrum van de TH Delft. Ik heb daarna een paar jaar doorgebracht bij Philips Data Systems in Apeldoorn waar ik mij bezig gehouden heb met een van de besturingssystemen van de P1000-serie. Uiteindelijk heb ik gekozen voor het onderwijs, aanvankelijk op een middelbare school als docent Wiskunde, en tenslotte in het hbo: de HTS van de gemeente Groningen en de rechtsopvolger de HanzeHogeschool, als docent Informatica en Wiskunde aan de afdeling Informatica (HIO).

Ik geniet van mijn vrije tijd. Ik ben fervent liefhebber van BIOD-caravans. Ik houd mij met plezier bezig met van alles mbt tot het Internet, een technologie die ieder (als je er open voor staat) veel te bieden heeft. Mij houdt het van de straat en het heeft mij al vele nieuwe kennissen opgeleverd.

Als docent ben je wat meer in de breedte bezig dan in de diepte. Zo ook mijn vaardigheden op het gebied van het Internet. Daarom hou ik mij bezig met webstekken zonder poespas. Ze zijn simpel van opzet en ook betrekkelijk simpel te onderhouden. Ik werk voornamelijk met recht-toe-recht-aan html.

Als u geinteresseerd bent in zo'n webstek, maar niet de kennis en/of tijd en/of zin hebt om het zelf te doen, neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier. Wie weet, kan ik wat voor u betekenen.